Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Graphic Designs για ξεχωριστα Brands!

Δημιουργούμε Γραφιστικά Που Ταιριάζουν Με Την Εταιρική Σας Παρουσία.

Πίσω από ένα λογότυπο, πίσω από ένα γραφιστικό κρύβεται η φιλοσοφία μίας εταιρίας. Για αυτό εμείς στην Imperio Advertising, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία γραφιστικών που να δημιουργούν ένα σωστό brand βγάζοντας προς τους πελάτες σας την φιλοσοφία σας.

Στα graphic design συγκαταλέγονται όλα τα γραφιστικά που θα χρειαστείτε για την ιστοσελίδα, τα social media, τις διαφημίσεις, αλλά και οτιδήποτε γραφιστικά χρειαστείτε για έντυπη μορφή. Σε πολλές περιπτώσεις μια εικόνα μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα γι’ αυτό και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιμέλεια τους έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε το μήνυμα που θέλουμε κατάλληλα.

Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται από τη δημιουργία απλών γραφιστικών για διαφήμιση σε Google, Instagram, Facebook αλλά και οποιοδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι και εξατομικευμένων μακετών για διαφήμιση. Αναλαμβάνουμε επίσης και τη δημιουργία γραφιστικών για έντυπο τύπο όπως φυλλάδια, κάρτες, επιγραφές, καταλόγους κλπ.

a

Branding

Αν θέλαμε να δώσουμε έναν ορισμό για το branding, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αυτό που κάνει μια εταιρία να ξεχωρίζει από τις άλλες. Σε έναν digital κόσμο, το branding αναφέρεται στην εικόνα που περνάει στους χρήστες μια ιστοσελίδα ή ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το μήνυμα που μεταφέρει, γι’ αυτό και πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή στο design.

Για μια επιχείρηση που ήδη υπάρχει, χρησιμοποιούμε το ύφος και τη φιλοσοφία της για να αποδώσουμε σωστά το ύφος της και διαδικτυακά και την ενισχύουμε με τις τάσεις της εποχής. Για μια νεοσύστατη εταιρεία, στην Imperio Advertising αναλαμβάνουμε να κάνουμε την έρευνα για να καταλήξουμε στην κατασκευή λογοτύπου το οποίο θα αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα της επιχείρησης, ενώ παράλληλα κατασκευάζουμε μια ηλεκτρονική παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες που συνάδει με την κουλτούρα της.

Το λογότυπο και τα γραφιστικά είναι συνυφασμένο με την εταιρική ταυτότητα συνεπώς πρέπει να την επικοινωνεί σε οποιαδήποτε μορφή, είτε ηλεκτρονική, είτε έντυπη. Το λογότυπο που δημιουργούμε για εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε χρήση χωρίς να χαλάει σε ποιότητα.

Οταν Το Λογοτυπο Σας Δεν Ειναι Κατι Κοινοτυπο Και Συνηθισμενο…​

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ή την ανανέωση του λογοτύπου της επιχείρησή σας ώστε να είναι ελκυστικό στις σημερινές απαιτήσεις των χρηστών & της αγοράς. Ακόμη, μπορούμε να ψηφιοποιήσουμε και αναπαράγουμε σε οποιαδήποτε μορφή και μέγεθος παλαιότερα λογότυπα, που βρίσκονται σήμερα σε εκτυπώσιμη μορφή.

Λογοτυπα

100+

Χαρουμενοι Πελατες

100%

Designers

Imperio Advertising

Date
Tags:

Σχεδιασμος Λογοτυπου, Εταιρικης Ταυτοτητας Και Συσκευασιας​​

Το μυστικό για έναν επιτυχημένο σχεδιασμό λογοτύπου κρύβεται πίσω από την στρατηγική καθώς και την εκτεταμένη μελέτη και έρευνα. Το λογότυπο πρέπει είναι κάτι μοναδικό και θα πρέπει να παραμένει αμετάβλητο στον χρόνο, γι’ αυτό και η σύλληψη και ο σχεδιασμός του θα πρέπει εξαρχής να γίνονται με επαγγελματισμό και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ενα σωστο λογοτυπο θα πρεπει να συνδυαζει τα τυπογραφικα και γραφιστικα στοιχεια ετσι ωστε…
  • να εκφράζει απόλυτα το ύφος, τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρίας που εκπροσωπεί
  • και να προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται

Επίσης, θα πρέπει:

  • να αποτυπώνεται εύκολα στη μνήμη
  • να το αναγνωρίζεις εύκολα σε πολύ μικρή διάσταση ή σε μεγάλη απόσταση
  • να το αναγνωρίζεις με χρώμα ή χωρίς, όπως για παράδειγμα σε χάραξη
  • να είναι διαχρονικό

Εταιρικη Ταυτοτητα

Μία ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα, θα βοηθήσει αποτελεσματικά την επιχείρηση να επικοινωνήσει την ιδιότητά της στο ευρύ κοινό, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζεται η φιλοσοφία και οι αξίες της μέσα από αυτή.

Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας έρχεται να καλύψει κάθε ανάγκη της οπτικής επικοινωνίας της επιχείρησης με τέτοιο τρόπο ώστε να εφαρμόζεται παντού σωστά. Αυτό επιτυγχάνεται με τον ομοιόμορφο και αρμονικό σχεδιασμό:

 της επαγγελματικής κάρτας
 του επιστολόχαρτου
 του φακέλου
 του folder
 των εταιρικών παρουσιάσεων / διαφημιστικών

Το λογότυπο, τα χρώματα, η τυπογραφία και τα εικαστικά που θα δημιουργηθούν θα πρέπει να έχουν την ίδια ταυτότητα και συνοχή παντού, όπως για παράδειγμα στην ιστοσελίδα, στο φυσικό κατάστημα, στα ρούχα των υπαλλήλων, στα αυτοκίνητα και γενικότερα σε ότι αφορά την οπτική επικοινωνία της εταιρίας.